Linkanalyse

Få et øyeblikksbilde med en linkanalyse

Er du overrasket over at du ikke lenger er synlig i søkeresultatene? Svaret kan godt ligge i linkprofilen din. Hvis du har skadelige inngående lenker eller en skjev lenkedistribusjon som fører til en unaturlig linkprofil. Få en linkanalyse utarbeidet av våre dedikerte spesialister på området.

 • Komplett backlink analyse og hyperrelevante lenker danner grunnlaget for en datadrevet linkprofil
 • Gå til toppen av søkemotorer, få relevant synlighet og møt kunder først i kundereisen
 • Ingen siloer, full gjennomsiktighet, høyere relevans, mindre støy og større avkastning
Få et øyeblikksbilde med en linkanalyse

Analyse av backlinks og linkprofil

En linkanalyse hjelper til med å danne grunnlaget for et fremtidig linkbuilding arbeid som tar sikte på å skape en ideell linkprofil med hyperrelevante lenker som samsvarer med forretningsområdet ditt.

En linkanalyse er en grundig analyse av innkommende backlinks og linkprofil. Med en linksanalyse får du et oversiktsbilde av linkprofilen din, samt innsikt i om dette er tilstrekkelig sammenlignet med konkurransegraden.

Når Googles algoritme vurderer hvor i søkeresultatene nettstedet ditt er plassert, er det ikke bare innholdet på nettstedet ditt som er inkludert i beregningen. Mer enn 200 faktorer veies og måles for å sikre at Google sørger for at de mest relevante søkeresultatene er øverst på side 1. En av disse faktorene er andelen lenker og hvilke lenker som peker til nettstedet ditt. En lenke kan sidestilles med en anbefaling og dermed Googles metode for å vurdere autoritet.

Analyse av backlinks og linkprofil

Linkbuilding har endret seg mye de siste årene. Det har blitt en av de mest utfordrende fagene innen digital markedsføring. Med dagens søkemotorer som stiller store krav, kan det være direkte skadelig å bygge feil lenker. Derfor er det ekstremt fordelaktig å ha full innsikt i din linkprofil før en grundig innsats for lenkebygging.

En stor del av bransjen bruker utdaterte teknikker for lenkebygging som spamblogger og PBN. Disse utdaterte metodene kan i verste fall resultere i en Google-straff. Hos SEO Partner tar vi avstand fra disse teknikkene og fokuserer hardt på velstelte og anerkjente teknikker. Vi bruker alltid den nyeste teknologien basert på data, automatisering og AI. Det sikrer at vi alltid kan hjelpe deg med å nå toppen av google, få høy avkastning og bygge det optimale markedsføringsoppsettet. Vi har jobbet gjennom en liste over elementene som vi mener alltid skal inngå i en linkanalyse.

Når man vurderer om en linkprofil er konkurransedyktig, er det en rekke parametere som er avgjørende. Mange vurderer et nettsteds autoritets- og linkprofil basert på Domain Rating, som er en rangering fra 0-100 gitt av linkanalyseverktøy. Det er imidlertid ikke et mål i seg selv å ha en høy Domain Rating, i stedet er det et mål å ha en stor mengde relevante backlinks og henvisende domener.

For å oppnå den ideelle linkprofilen, bør du selvfølgelig være konkurransedyktig på de ovennevnte faktorene, som du vil fortsette å gjøre for å kontinuerlig bygge lenker av høy kvalitet fra sterke domener, som i seg selv har mange inngående lenker. I tillegg bør du fokusere på å bygge lenker fra domener med mye organisk trafikk, som selv er indeksert på relevante søk og som IKKE er fra Bad Neighborhoods – som er betegnelsen på lenker fra nettsteder som lenker til nettsteder av lav kvalitet.

Til tross for kompleksiteten i å utføre profesjonell linkbuilding, er det svært viktig for maksimal organisk synlighet, som ellers er helt uhørt uten søkemotorenes autoritet. Hvis du er i tvil om din dårlige synlighet kan skyldes en tvilsom linkbuilding som inneholder skadelige lenker, eller hvis du bare vil avklare den riktige linkbuilding-strategien for deg, ikke nøl med å kontakte oss.

Analyser din

nettside gratis

  VÅR

  PROSESS

  Slik er prosessen vår på oppdrag
  av SEO-optimalisering.

  01
  Research/Analyse
  02
  Idéer/Oversikt
  03
  Optimalisering
  04
  Mål truffet
  NYESTE

  INNLEGG

  SEO Partner sin blogg er full av gode
  tips og nyheter rundt SEO og mer.