Linkbuilding

Bygg en optimal linkprofil med linkbuilding og outreach

Linkbuilding er en utfordrende disiplin, ettersom andre nettredaktører aktivt må koble til nettstedet ditt. Selv om det er en tungvint disiplin, endrer den ikke viktigheten av den, ettersom god SEO er helt uhørt uten lenkebygging. Innkommende eksterne lenker er en avgjørende SEO-faktor for høyere rangeringer i søkeresultatene.

 • En datadrevet og helhetlig tilnærming til linkbuilding for å knytte bygning til forretningsområdet ditt i fokus
 • En god linkprofil tar kunder i hånden og skaper trafikk, konverteringer og salg
 • Ingen siloer, full gjennomsiktighet, høyere relevans, mindre støy og større avkastning
Bygg en optimal linkprofil med linkbuilding og outreach

Linkbuilding og outreach

Backlinks er avgjørende når du vil ha økt organisk synlighet, da innkommende kvalitetskoblinger er en av de viktigste faktorene i Googles vurdering. Jo bedre og flere lenker fra troverdige og relevante kilder, jo bedre rangeringer.

Mer enn 70% av all trafikk går gjennom de beste resultatene i Google. Dvs. Google Ads og de tre første organiske søkeresultatene. Å oppnå en høy rangering i søkemotoren er en avgjørende faktor, for ikke å miste kunder i en dårlig rangering. Koblinger kan sammenlignes med en anbefaling, hvor ett nettsted aktivt refererer til et annet. Det sender et signal til Google om at dette er et autoritativt nettsted. Jo mer relevant sammenheng lenken er i, og jo mer sterke lenker det er bak nettstedet der lenken er på – desto sterkere er sidens autoritet og lenken.

Arbeidet med å bygge en sunn linkprofil for nettstedet ditt er og har alltid, sammen med innholdsmarkedsføring, vært blant de viktigste fagområdene innen SEO. Med en god linkprofil og et sterkt domene, kan innholdet ditt oppnå rangeringene på side 1 som kreves for å generere den nødvendige trafikken som fører til konverteringer og salg. Linkbuilding er en avgjørende rangfaktor.

Linkbuilding og outreach
Et autoritativt og relevant nettsted

Et autoritativt og relevant nettsted

Vår tilnærming til linkbuilding er først og fremst helhetlig og datadrevet. Vi bruker et bredt spekter av metoder for å identifisere de riktige lenkene for deg, og har en større lenkebank med både gratis og betalte lenker som vi kan spille inn i din SEO-strategi. Vi setter et system på den pågående linkbyggingen din og oppsøkende, der vi sikrer deg nye lenker og den ultimate veksten av din organiske trafikk.

Hos SEO Partner utvikler vi vanligvis en samlet SEO-strategi i kombinasjon med løpende optimalisering av sider, teknisk SEO og et innholdsmarkedsføring, som sikrer en sterk linkprofil. Relevans og kvalitet stiller store krav til disiplinens ytelse hvis det skal telles så mye som mulig i Googles vurdering av hvor søkeresultatene skal plasseres. Av denne grunn utarbeider vi vanligvis en analyse av potensielle koblingsmuligheter med troverdige og respekterte medier innenfor forretningsområdet ditt, der vi ser stor verdi.

Hos oss har vi stor kompetanse innen linkbuilding og hjelper ambisiøse selskaper å vokse, få flere kunder, større markedsandeler og skape fortjeneste gjennom økt organisk synlighet. Vi har mange års erfaring med linkbuilding og har jobbet med over 100 slike oppdrag.

Analyser din

nettside gratis

  VÅR

  PROSESS

  Slik er prosessen vår på oppdrag
  av SEO-optimalisering.

  01
  Research/Analyse
  02
  Idéer/Oversikt
  03
  Optimalisering
  04
  Mål truffet
  NYESTE

  INNLEGG

  SEO Partner sin blogg er full av gode
  tips og nyheter rundt SEO og mer.