Lokal SEO

Lokal SEO er maksimal organisk synlighet

Ifølge Google har 46% av alle søk en lokal SEO-intensjon. Det høres umiddelbart ut som mye og avhenger selvfølgelig av definisjonen av lokale søkeintensjoner, men mobilsøk har vanligvis en mer lokal søkeintensjon enn stasjonære søk, og ettersom mobilsøk fortsetter å øke, er dette ikke usannsynlig.

 • Onpage optimalisering, content marketing, linkbuilding og godt optimalisert teknisk nettsted
 • Møt kundens søkeintensjoner og hjelp dem på vei til konvertering
 • Ingen siloer, full gjennomsiktighet, høyere relevans, mindre støy og større avkastning
Lokal SEO er maksimal organisk synlighet

Lokal synlighet med SEO

Basert på en grundig analyse av etterspørselen etter dine geografiske grenser, utvikler vi en strategi for maksimal lokal synlighet for etterfølgende utførelse for å sikre høy rangering på lokale søk.

Lokal SEO er søkemotoroptimalisering av søk med lokal søkeintensjon. Dette betyr å optimalisere for større synlighet for søk som inneholder industri, tjeneste eller produkt kombinert med et sted der du er inkludert på Google Maps i dine lokale områder, og at du er synlig i Googles SERP-funksjoner, inkludert Google MyBusiness og Google Snack Pack.

Hvis du er et ambisiøst selskap og strever for mer salg eller potensielle kunder fra Googles organiske søkeresultater, er en lokal SEO-strategi et veldig bra sted å starte på grunn av søkeintensjonen bak denne typen nøkkelord, som vanligvis er spesifikke og lave trakter.

Med SEO Partner som din digitale markedsføringspartner håndteres alle oppgavene ovenfor av Nordens ledende spesialister. Vi er basert på vår avanserte markedsanalyse, som identifiserer relevante søk innen din virksomhet og ditt lokale område, som skal optimaliseres på nettstedet ditt.

Med vårt gode SEO-rammeverk har vi oppskriften på hvordan søkemotoren din er optimalisert for lokale søk så vel som tradisjonelle søk, og dermed hvordan du får de beste forholdene for topprangeringer. Som grunnleggende elementer i vårt SEO-rammeverk har vi søkeordforskning, optimalisering av sider, markedsføring av innhold og kobling.

Med riktig optimalisering på siden i kombinasjon med innholdsmarkedsføring, et godt optimalisert teknisk nettsted og linkbuilding, kan du se frem til maksimal lokal synlighet. Start en lokal SEO-innsats akkurat nå med sikte på flere potensielle kunder og konverteringer fra søkemotorene.

Lokal synlighet med SEO
Analyser din

nettside gratis

  VÅR

  PROSESS

  Slik er prosessen vår på oppdrag
  av SEO-optimalisering.

  01
  Research/Analyse
  02
  Idéer/Oversikt
  03
  Optimalisering
  04
  Mål truffet
  NYESTE

  INNLEGG

  SEO Partner sin blogg er full av gode
  tips og nyheter rundt SEO og mer.