Onpage SEO

Onpage SEO-optimalisering påvirker rangeringen direkte

Onpage SEO er optimaliseringsarbeid på et nettsted der flere viktige parametere for en god rangering på Google blir justert og forbedret. Forsømt på siden SEO reduserer nettstedets rangering på Google. Som er som å åpne døren til konkurrentenes virksomhet for kundene dine.

 • Oppdaterer teknologier, raskere indeksering og bedre rangering
 • Direkte kundereiser til nettstedet ditt med Onpage SEO-optimalisering
 • Ingen siloer, full gjennomsiktighet, høyere relevans, mindre støy og større avkastning
Onpage SEO-optimalisering påvirker rangeringen direkte

Onpage SEO optimalisering i henhold til Googles retningslinjer

Onpage SEO er et sentralt element i søkemotoroptimalisering. Begrepet dekker en rekke faktorer som bør optimaliseres for å oppnå de beste forholdene for rangering på side 1 i Google.

Optimaliseringsarbeidet på nettstedet ditt må være basert på Googles retningslinjer. Vi ser gang på gang, på tvers av klienter, at riktig SEO på siden kan flytte virksomheten langt videre.

Onpage SEO dekker bl.a. disse følgende optimaliseringsalternativer:

 • Optimalisering av tittelkoder og metabeskrivelser
 • Produksjon av innhold av høy kvalitet
 • Optimalisering av tekststruktur og bruk av overskrifter
 • Optimalisere den interne koblingsstrukturen
 • Mikrotagging med schema.org
 • Semantiske HTML-forbedringer
 • Optimalisering av bilder ‘ALT-tekst
 • Forsikre deg om at nettstedet ditt ikke har døde lenker
 • Optimalisering av URL-struktur
 • Bruk av utgående lenker

Med 7+ år erfaring med arbeid innen SEO for noen av Europas største og mest ambisiøse selskaper, kombinert med vår kunnskap om data og analyse, hjelper vi selskaper med å vinne den beste organiske rangering i sine bransjer, både nasjonalt og internasjonalt.

Onpage SEO optimalisering i henhold til Googles retningslinjer
Optimalisering på siden som hever rangeringene til nye høyder

Optimalisering på siden som hever rangeringene til nye høyder

Med vårt gode SEO-rammeverk har vi oppskriften på hvordan du kan optimalisere søkemotoren din og dermed hvordan du får de beste forholdene for topprangeringer.

Et grunnleggende element i SEO-rammeverket vårt er optimalisering på siden basert på vår avanserte markedsanalyse. Etter å ha identifisert forretningskritiske og relevante søk, snakkes det på nettstedet ditt om etterspørselen som f.eks. oppfylles ved å optimalisere sidetitler, metabeskrivelser, URL-er, overskrifter og bilder osv.

Med riktig optimalisering på siden i kombinasjon med content marketing, et godt optimalisert teknisk nettsted og linkbuilding, kan du se frem til maksimal organisk synlighet og dermed senke prosentandelen dyre klikk fra Google-annonsering.

Betydningen av URL-strukturen for rangeringer

URL-struktur og lengde er avgjørende for rangeringene dine. I tillegg er nettadressene dine en stor del av hvordan Google-brukere velger å klikke på søkeresultatet ditt. Det påvirker CTR-en din som Google bruker i sin rangering av nettsteder.

Flere studier har vist at korte URL-er er relatert til hvor godt du rangerer. Google har tidligere uttalt at nettadresser med 3-5 ord får størst verdi, og at de første ordene på lengre nettadresser får den høyeste vekten. Flere studier har også vist at korte URL-er er relatert til hvor godt du rangerer. Korte nettadresser hjelper ikke bare den enkelte siden bedre. Bruk av korte nettadresser på hele nettstedet ditt hjelper Google med å finne og gjennomgå alle sidene dine.

Som nevnt tidligere påvirker URL-en din CTR (klikkfrekvens) ytterligere, siden den signaliserer til Google at nettstedet er relevant for brukerens søk. Det bidrar til slutt til en høyere rangering når søkeresultatene dine har høyt engasjement.

Betydningen av URL-strukturen for rangeringer
Analyser din

nettside gratis

  VÅR

  PROSESS

  Slik er prosessen vår på oppdrag
  av SEO-optimalisering.

  01
  Research/Analyse
  02
  Idéer/Oversikt
  03
  Optimalisering
  04
  Mål truffet
  NYESTE

  INNLEGG

  SEO Partner sin blogg er full av gode
  tips og nyheter rundt SEO og mer.