Teknisk SEO

Organisk topprangering med det beste praksisoppsett

Et godt teknisk SEO-oppsett er avgjørende for en god organisk plassering og har høy prioritet når vi i SEO Partner starter et samarbeid rundt SEO. Hvis det tekniske oppsettet ikke er feilfritt, er all annen SEO-optimalisering bortkastet ressurser, tid og investeringer.

 • Feilfritt, oppdatert og nyeste teknologi innen søkemotoroptimalisering
 • Dominer kundereiser med organisk topprangering på Google
 • Ingen siloer, full gjennomsiktighet, høyere relevans, mindre støy og større avkastning
Organisk topprangering med det beste praksisoppsett

Godt oppsett gir bedre rangeringer

Hos SEO Partner har vi mer enn 7 års erfaring med å forbedre teknisk SEO. Ifølge studier er det få nettsteder som er 100% feilfrie, og 80% av nettsteder har faktisk utfordringer med ødelagte lenker og andre teknisk relaterte feil som trekker sidens rangering nedover.

Teknisk SEO handler om å forbedre en sides rangering i Google, ved å optimalisere det underliggende tekniske oppsettet. Konkurransen i søkemotorene har intensivert de siste årene, og denne trenden fortsetter bare. Hvis du som selskap ikke tar det tekniske SEO-oppsettet ditt seriøst, risikerer du å bli raskt forbigått av konkurrentene dine. Det er derfor en klar fordel å ha undersøkt eventuelle tekniske problemer for å sikre et optimalt utgangspunkt for å oppnå organisk vekst.

Hos SEO Partner er teamet vårt av SEO-spesialister alltid oppdatert med de nyeste kravene fra Google, og gir høy rangering. Når vi begynner med teknisk SEO analyse på høyt nivå, gjennomgår vi alltid de viktigste, men avgjørende faktorene for en god plassering.

Noen av disse viktige faktorene er:

 • Lasthastighet
 • Responsiv utforming
 • Innholdsmerking
 • SSL-sertifikat
 • Kodekvalitet
 • Versjonering av språk
 • Brutte lenker
 • Duplisert innhold
Godt oppsett gir bedre rangeringer
Det avgjørende tekniske rammeverket

Det avgjørende tekniske rammeverket

Med vårt detaljerte SEO-rammeverk har vi oppskriften på hvordan et nettsted får de beste forholdene for å oppnå maksimal organisk vekst og synlighet. Her har en teknisk SEO-analyse til hensikt å identifisere potensielle problemer på gitt nettsted.

Alt SEO-arbeidet vårt starter med en grundig analyse av de tekniske SEO-faktorene. Vi i SEO Partner jobber gjennomsiktig og presenterer selvfølgelig hele analysen etterpå. Basert på de oppdagede tekniske SEO-problemene, undersøker vi dem for å sikre et best mulig oppsett.

Vår tekniske SEO-analyse inneholder konkrete tekniske alternativer som skjerper din organiske synlighet, øker CTR eller lignende. Vi avskyr autogenerert SEO-analyse og leverer en 100% skreddersydd teknisk SEO-analyse til din virksomhet.

Med en teknisk SEO-analyse fra SEO Partner, er du garantert et godt teknisk oppsett. Analysene er basert på de ledende SEO-verktøyene i kombinasjon med våre ledende SEO-spesialister som, basert på deres erfaring, har den kunnskapen som trengs for å SEO-sikre et nettsted.

Raskere indeksering med 3 enkle tips

Googlebots gjennomsøker systematisk nettverk og oppdaterer nettsteder, samler inn informasjon om dem og indekserer landingsider som skal returneres for søk. Det er mulig å hjelpe Google med denne prosessen, og vi anbefaler på det sterkeste at du gjør det.

En teknisk SEO-analyse og påfølgende optimalisering krever spesialkunnskap som vi hos SEO Partner har. Vi har satt sammen 3 tips som kan gjøre indeksering av et nettsted betydelig raskere, uten den store forberedelsen. Imidlertid kan disse 3 tips ikke stå alene for å skape en høy rangering. De bør suppleres med en teknisk SEO-analyse og etterfølges av dypere SEO-forbedringer, som vi hjelper deg gjerne med.

Her er tre enkle tips som kan forbedre indekseringen av et nettsted:

1. Opprett et nettstedskart

Et nettstedskart er en fil som er opprettet utelukkende for søkemotorene. Hvis dette nettstedet og områdekartet mangler, bør du installere et. For WordPress-brukere kan utvidelsen Google Sitemap Generator installeres som genererer og sitemap effektivt og alternativt kan xml-sitemaps.com brukes. Nettkartfilen skal deretter lastes opp til rotmappen.

2. Send dette nettkartet til Google Search Console

Google Search Console er din ressurs for mye verdifull informasjon om plasseringene dine, CTR og den organiske trafikken generelt. Hvis du ikke allerede har registrert deg for dette nettstedet til Google Search Console, er dette det første trinnet mot å sikre et indeksert nettsted som returneres av Google. Deretter legger du til dette nettkartet i Google Search Console ved å navigere til “Sitemaps” og skrive inn URL-en for dette områdekartet.

3. Be Google om indeksering

Hvis du vil gå litt lenger, kan du be Google om indeksering, for eksempel hvis du har opprettet en ny destinasjonsside og ønsker å bli indeksert så snart som mulig.

Raskere indeksering med 3 enkle tips
Analyser din

nettside gratis

  VÅR

  PROSESS

  Slik er prosessen vår på oppdrag
  av SEO-optimalisering.

  01
  Research/Analyse
  02
  Idéer/Oversikt
  03
  Optimalisering
  04
  Mål truffet
  NYESTE

  INNLEGG

  SEO Partner sin blogg er full av gode
  tips og nyheter rundt SEO og mer.